Τρόπος πληρωμής και αποστολής

Οι τρόποι πληρωμών και αποστολής που σας προσφέρουμε εντός Ελλάδος, είναι ο εξής:

  • Κατάθεση χρημάτων στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.
  • Αντικαταβολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ στη διεύθυνση που εσείς μας έχετε υποδείξει

Σε περιοχές όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή μέσω ταχυμεταφορών, αυτή θα γίνεται αναγκαστικά μέσω των τοπικών καταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Με τη λήψη της παραγγελίας, πριν την αποστολή του δέματος, με την προπληρωμή του συνολικού ποσού, στον παρακάτω λογαριασμό, κερδίζετε έκπτωση -5% στο σύνολο της παραγγελίας σας:

ΕΘΝΙΚΗ:18845330895 
ΙΒΑΝ:GR9801101880000018845330895
 
 
 
Όλα τα δέματα αποστέλονται με τις ταχυμεταφορές ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν επιθυμείτε δική σας μεταφορική εταιρεία, τότε είναι υποχρεωτικά ο μοναδικός τρόπος πληρωμής, είναι η κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.
 
Όλες οι αποστολές υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύονται είτε με Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, είτε με απόδειξη Λιανικής Πώλησης.
 
-

Χρόνος - Κόστος αποστολής

Υπάρχει χρέωση μεταφορικών 5,00€ για το σύνολο της παραγγελίας.

Η παραγγελία θα αποστέλλεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την εταιρεία μας. Τα προϊόντα μας δεν είναι σε "αποθήκη" -μορφή stock, αλλά παράγονται από εμάς με την αίτηση της παραγγελίας σας. Αναλόγως την εποχή(εμπορική σεζόν) οι χρόνοι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ενδέχεται να χρειαστούν 48 ώρες επιπλέον, χρόνος που προβλέπεται απο την εταιρεία ταχυμεταφορών ή τα ΕΛΤΑ, αναλόγως την περιοχή παράδοσης.

Σε κάποια προϊόντα ενδέχεται ο χρόνος αποστολής να είναι λιγότερος, πχ 24 ώρες. 

Για παραδόσεις σε άλλη χώρα, ο πελάτης επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα αποστολής.

Στις περιπτώσεις επιστροφής των παραγγελιών, όπου θα χρειαστεί αποστολή εκ νέου (πχ λόγω λάθους, ελλατώματος, κλπ), ανεξαρτήτως αιτίας, υπάρχει χρέωση μεταφορικών 5,00€, την οποία επιβαρύνεται αποκλειστικά και μόνο ο πελάτης. 

 -

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (G.D.P.R)

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ G.D.P.R

Τα προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν μέσω της ιστοσελίδας απο την www.onandoff.gr , είναι τα αναγκαία προκειμένου να διαχειριστεί και να σας παρέχει τα απαιτούμενα προϊόντα και την περιήγηση στην iστοσελίδα, και είναι τα εξής:

  • Κατά την εγγραφή σας στο www.onandoff.gr, το ονοματεπώνυμό σας και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας - email.
  • Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η διεύθυνση αποστολής και τιμολόγησης, σε περίπτωση που διαφέρουν, επίσης ένας τηλεφωνικός αριθμός, κινητό και fax εάν εσείς επιθυμείτε.

-Η onandoff.gr χρησιμοποιεί τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα (εφ‘ εξής «ΠΠΔ»)   –συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικώς του ονοματεπωνύμου, τηλεφωνικού αριθμού και διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας με σκοπό να σας ενημερώσει σχετικά με άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχονται από την ίδια.

-Η onandoff.gr δεν πωλεί, εκμισθώνει ή παρέχει άλλως πως πρόσβαση των προσωπικών δεδομένων των Χρηστών της σε τρίτους.

-Η onandoff.gr έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί μαζί σας σχετικά με ορισμένη προσφορά που θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.

-Η onandoff.gr δεσμεύεται για την απόλυτη εμπιστευτικότητα των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σας.

Στα προσωπικά σας δεδομένα που θα σας ζητηθούν για να γίνει οποιαδήποτε συναλλαγή, θα έχουν πρόσβαση μόνο οι χειριστές του www.onandoff.gr, εκτός αν ζητηθεί από νομικές αρχές για οποιοδήποτε λόγο.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να ζητήσετε την απαλλαγή των δεδομένων σας από τις παραπάνω χρήσεις ή την μεταβολή αυτών από την onandoff.gr.
Για να προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δημοσιεύσει, πρέπει να μας στείλετε ενημερωτικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την ένδειξη «μεταβολή προσωπικών δεδομένων»

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές μέσω αυτού του ιστότοπου είναι απολύτως ασφαλές, για το λόγο ότι καμία πληρωμή δεν πραγματοποιείται μέσω προπληρωμής, αλλά μόνο με μετρητά κατά την παράδοση.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μερικώς ή ολικώς μια παραγγελία. Θα πρέπει να μας στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο: Ακύρωση Παραγγελίας, ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2103226767 και να μιλήσετε με κάποιο εκπρόσωπο της onandoff.gr. Έχετε τη δυνατότητα αυτή, μέχρι να σας ενημερώσουμε, είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικώς, ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί . Μετά απο αυτό το σημείο, μπορείτε να επιστρέψετε πίσω το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής σύμφωνα με τον νόμο Ν.2251/1994, με την προϋπόθεση ότι τα εμπορεύματα βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχει ανοιχτεί σακουλάκι τους.

Προσοχή σημαντικό!: Χρήματα δεν επιστρέφονται πίσω! Τα προϊόντα αλλάζονται με άλλα ίσης αξίας και με επιλογή κωδικών μόνο από μεριάς της εταιρίας On and Off, και όχι από επιλογή του πελάτη που ακύρωσε την παραγγελία.

 

Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση που ξέφυγε από τον έλεγχο ποιότητας των εκπροσώπων της onandoff.gr κάποιο προϊόν και παρουσιάζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικώς 2103226767, για την άμεση αντικατάστασή του.

Κατασκευαστικό ελλάτωμα θεωρείται:

  • Πρόβλημα με τα μεταλλικά εξαρτήματα κατα το κλείσιμο (κούμπωμα των προϊόντων)
  • Ελλειπής εξαρτήματα από τα προϊόντα (λείπει κάποιο κουμπί, μαγνήτης, κομμάτι δέρμα κλπ..)
  • Σχισιμο υλικού από τη φύση του. (τρύπα, σχισμή σε δέρμα κατά την κατασκευή του..)

Σε καμία περίπτωση η φυσική φθορά δεν θεωρείται ελλάτωμα. Το βρέξιμο των επιφανειών, το κόψιμο με αιχμηρα αντικείμενα και οποιαδήποτε άλλη ανάρμοστη συμπεριφορά δεν θεωρείται κατασκευάστικό ελλάτωμα.

 

Αποστολή δειγματολογίου - Φωτογραφίες - Πνευματικά δικαιώματα

Η εταιρεία On and Off, διαθέτει αυτή την ιστοσελίδα στους πελάτες της για την προβολή των προϊόντων της ως μορφής δειγματολογίου, και για αυτό το λόγο, δε παρέχει έντυπο ή κάποιο υλικό για το δειγματισμό των νέων σχεδίων. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα, είναι πνευματική ιδιοκτησία της www.onandoff.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) του περιεχομένου της www.onandoff.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη (Ν. 2121/1993). Τα σήματα του διαδικτυακού μας τόπου προστατεύονται στην Ελλάδα και διεθνώς, από τη σχετική Νομοθεσία και τις Διεθνείς Συμβάσεις. Κάθε χρήση των σημάτων μας, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, και για οποιοδήποτε λόγο, απαγορεύεται απολύτως. Κάθε κείμενο, εικόνα, περιεχόμενο, ήχος, αρχείο, σχέδιο κλπ, του διαδικτυακού μας τόπου, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία μας, και απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, κάθε αναπαραγωγή, κάθε πώληση ή ενοικίαση, κάθε ανάρτηση ή κοινοποίηση ή κυκλοφορία με οποιονδήποτε τρόπο, εφ όσον αυτό στοχεύει σε δημόσια ή εμπορική χρήση. Κατ’ εξαίρεση, τα παραπάνω επιτρέπονται, υπό τον όρο της έγγραφης συναίνεσης της ιδιοκτησίας του διαδικτυακού τόπου www.onandoff.gr

Δήλωση απορρήτου

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη διέπεται από τους παρόντες όρους και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του ευρωπαϊκού δικαίου.
Ο χρήστης μπορεί να επισκέπτεται τον δικτυακό μας τόπο χωρίς να τίθεται ως προϋπόθεση η αποκάλυψη των στοιχείων της ταυτότητάς του. Ο χρήστης αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του όταν επιθυμεί να προβεί σε παραγγελία κάποιων από τα προϊόντα μας ή να στείλει e-mail. Στην περίπτωση που ο χρήστης θα θελήσει να παραγγείλει κάποια προϊόντα θα απαιτηθεί να αποκαλύψει προσωπικά στοιχεία του, όπως το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνσή του, το τηλέφωνό του, την ηλεκτρονική διεύθυνσή του. Οποιοδήποτε από τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιείται σε τρίτους, διαφυλάσσεται ο προσωπικός χαρακτήρας τους, παραμένουν απόρρητα και δεν αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στα πλαίσια εκπλήρωσης των όρων και  υποχρεώσεων των υπηρεσιών που παρέχουμε στο χρήστη καθώς και για  ενημερωτικούς σκοπούς. Η γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων του χρήστη επιτρέπεται μόνο κατ’ εξαίρεση και στις ακόλουθες περιπτώσεις

  • Εάν δοθεί ρητή συγκατάθεση του χρήστη 
  • Προς συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας πρόσωπα και μόνο όταν κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των όρων και  υποχρεώσεων των υπηρεσιών που παρέχουμε στο χρήστη
  • Όταν απαιτηθεί από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα μέσω του www.onandoff.gr να διορθώσει, αλλάξει, συμπληρώσει τα προσωπικά δεδομένα του.

facebook  google plus instagram  linkedin  pinterest twitter  youtube